Barça

El Rubí s’enfrontarà al Rotlet Molinar a la copa

Aquesta tarda s’ha realitzat el sorteig per definir l’eliminatòria prèvia que dóna accés a la primera ronda de la copa 2023/24 i el Rubí ha quedat emparellat amb la UD Rotlet Molinar, equip de la Preferent Regional mallorquina. El conjunt vallesà, que és l’únic representant català en aquesta fase, disputarà l’únic partit de l’eliminatòria a casa entre l’11 i el 12 d’octubre, en un horari també pendent de definir.

Jugar a Can Rosés suposarà una dosi d’energia extra per a l’equip dirigit per Jordi Peris, que buscarà donar la sorpresa i ser un dels 10 clubs de futbol territorial que ocupin el bombo del proper sorteig per tenir l’opció d’enfrontar-se en la següent ronda a conjunts de primera divisió. Els 20 equips que componen l’eliminatòria prèvia provenen de fins a sis categories diferents i s’han repartit en diversos grups depenent de la proximitat geogràfica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)