Barça

Montjuïc retrà homenatge a les mundialistes i a Aitana Bonmatí

Demà hi haurà nit de futbol a Montjuïc, però també d’homenatges. El Barça reconeixerà les quinze mundialistes del primer equip –Maria Pérez, Crnogorcevic, Laia Codina i Geyse ja no formen part de la plantilla–, així com a Aitana Bonmatí, premiada amb el premi de jugadora de l’any UEFA.

Serà en els instants previs del duel contra el Sevilla, que arrencarà a les 21 h. L’afició blaugrana podrà homenatjar a les futbolistes que van participar al mundial d’Austràlia i Nova Zelanda, en què la selecció espanyola va proclamar-se campiona. De les 15 participants que queden en plantilla i que seran reconegudes, 10 van formar part del podi. Rolfö va ser tercera amb Suècia; Lucy Bronze i Keira Walsh van ser subcampiones amb Anglaterra; i Paredes, Alèxia, Aitana, Salma, Mariona, Ona i Cata van ser campiones. Les altres jugadores presents a la cita mundialista van ser Oshoala, Graham Hansen, Engen, Dragoni i Brugts, que acaba d’arribar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)