Barça

Ter Stegen, operat a Bordeus

El porter del Barça Marc André Ter Stegen ha estat operat per solucionar els problemes lumbars que arrossega. L’operació es va fer ahir a l’Sports Clinic Bordeaux Merignac, de Bordeus, a càrrec de la doctora Amélie Léglis, segons ha informat el club: “El jugador del primer equip Marc ter Stegen ha estat intervingut satisfactòriament dels seus problemes lumbars. Aquesta intervenció ha anat a càrrec de la Dra. Amélie Léglise sota la supervisió dels Serveis Mèdics del Club, al Sports Clinic Bordeaux Merignac. És baixa i la seva evolució marcarà la disponibilitat.”

Ter Stegen va tornar de l’última aturada per compromisos internacionals sense haver jugat amb Alemanya pels problemes lumbars. La primera intenció va ser sotmetre’s a un tractament conservador, però no millorava i va decidir la via quirúrgica. El club no ha detallat el període de recuperació previst que necessitarà l’alemany per tornar a estar a punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció