Barça

“És un cop dur, però cal seguir”

Xavi Hernández. Entrenador del Barça

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, va mostrar-se amb to baix després de la derrota del seu equip contra el Girona. El tècnic va assegurar que el partit es va decidir “per detalls”. “Ha estat un partit del KO, amb cops constants. Ha estat igualat. Si hagués guanyat el Barça, també diríem que és just per ocasions. Hem xutat 31 vegades, però ens ha faltat efectivitat i els errors en defensa ens han passat factura”, va assegurar el terrassenc. El tècnic va elogiar el Girona: “Té molt mèrit el que està fent. Ja venia líder i ara ho és més. Ens treu set punts i és molt merescut. La feina que estan fent és espectacular i és per felicitar-los. És la millor proposta que he vist fins ara. Són valents, no rifen la pilota. Fan el que volem fer nosaltres. S’ha vist un gran espectacle per a la gent. Els entrenadors hem patit més, sobretot jo que he perdut i he encaixat quatre gols”, va dir. Finalment, va reconèixer que la derrota “és un cop dur”. “Teníem moltes esperances de posar-nos a un punt del Girona i a dos del Madrid. Cal seguir treballant; no hi ha altra opció. L’any passat també vam tenir un moment dur i vam guanyar dos títols”, va concloure.

EL GIRONA

“És la millor proposta que he vist fins ara. Fan el que volem fer nosaltres”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció