Barça

Xavi: “Quan dic que estem en construcció ho dic perquè hem de ser més constants i jugar millor”

Champions League.

Xavi Hernández ha comparegut davant els mitjans de comunicació aquesta tarda en la prèvia de l’Anvers-Barça de demà, en l’últim partit de la fase de grups de la Champions. El tècnic ha explicat com està el vestidor després de la derrota contra el Girona i el motiu de la inclusió de Lewandowski, Gündogan i Araujo en la llista final pel partit de demà tot i que dilluns no figuraven en la primera convocatòria.

Com està l’estaff anímicament?

“Com a staff no ho podem controlar tot. Tots els de l’staff som culers des del bressol i sabem com funciona aquest club. Quan Laporta em va trucar i encara estàvem a Qatar, jo ja vaig advertir als membres del meu equip que hi hauria crítiques i estem preparats per gestionar-ho.”

Com està el vestidor després de perdre contra el Girona?

“El vestidor està emprenyat perquè vam perdre un partit contra el Girona on vam merèixer més però vam cometre errors en les dues àrees. El partit contra el Girona va ser bo, però vam fallar a les àrees. La sensació va ser una mica com la del dia del Madrid, que fas un bon partit, però perds.”

Continua assegurant que l’equip està en construcció?

“Quan dic que l’equip està en construcció és perquè veníem de dos anys de competir en Europa League. Estem tocant coses i fent canvis. Ara estarem als vuitens de final de la Champions i era l’objectiu, però seguim en construcció perquè l’equip ha de ser encara molt més constant per aconseguir els reptes. Hem de jugar millor, a això em refereixo. Estem a la meitat del camí per fer un Barça gran.”

La inclusió de Lewandowski, Araujo i Gündogan, a última hora, en la convocatòria final

“Els canvis en la convocatòria són perquè hem canviat l’itinerari, al final farem una nit més aquí i per no estar tan desconnectats del grup els jugadors que es quedaven a Barcelona. Els jugadors també ho han volgut així, per fer grup, per fer pinya.”

Rotacions

“Estan ja classificats és un dia ideal per donar oportunitats als joves i als menys habituals, sí. La nostra idea és fer canvis i donar descans a futbolistes que tenen més càrrega acumulada. Ara entrenarem i vull veure com estan tots.”

Sobre Van Bommel

“Van Bommel va ser un gran company. Té el lideratge i la capacitat per fer grans coses com a entrenador. Està fent un gran treball i està deixant el seu segell, un joc d’associació, amb personalitat.”

Aspectes a millorar

“Hem de millorar el tema de l’efectivitat. Estem tenint molts oportunitats i no les estem encertant. Hem de fer autocrítica en aquest sentit, perquè estem generant oportunitats molt clares. Contra el Girona també vam fallar en contundència defensiva està clar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció