Barça

Laporta, amb la promoció de l’oferta turística i gastronòmica gironina

Coincidint amb l’Anvers-Barça, Joan Laporta va participar en un acte per promocionar l’oferta turística i gastronòmica de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Organitzat per la Diputació de Girona, l’acte es va fer a l’espai Felix Pakhuis d’Anvers i va incloure també un sopar-tast de productes del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent.

En l’acte, hi va participar el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, el vicepresident primer del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef, i la diputada de Girona Excel·lent, Vanessa Peiró. Del Barça, també hi havia el vicepresident de l’àrea social, Antoni Escudero, i els directius Miquel Camps, Joan Soler i Aureli Mas. També hi van ser presents el director de l’Àrea de Futbol, Deco, i l’integrant de la comissió esportiva Enric Massip.

En la seva intervenció, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, va incidir en «el valor del mercat belga, el cinquè en importància per a la destinació en l’àmbit internacional». Aquest any 2023, segons dades recollides a finals d’octubre, uns 250.000 dels gairebé vuit milions de turistes que han visitat les comarques gironines procedien d’aquest país.

El sopar amb degustació de productes del segell Girona Excel·lent va ser a càrrec dels cuiners Pep Nogué, Jordi Àvila i Ferran Pont, del restaurant Quinze Ous de les Preses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció