Barça

L’1x1 de l’Anvers- Barça

Per Marta Escubós

iñaki peña (90’)
ARRISCAT
El porter blaugrana va ser un dels protagonistes en el primer gol, amb una passada molt arriscada a Oriol Romeu que va derivar en la pèrdua del migcampista. Poca cosa va poder fer en els altres dos gols de l’Anvers.
héctor forT (60’)
DEBUTANT
El jove lateral dret de 17 anys va debutar amb el primer equip blaugrana. Va sortir fred, i una pèrdua en la primera intervenció va estar a punt de costar molt cara al Barça. Es va entregar, però va pecar de precipitació.
koundE (90’)
desconnectat
Actuant com a central, el francès va estar lluny de la seva millor versió. Va ser molt poc contundent en defensa i va perdre nombroses pilotes en zona perillosa, malgrat que va ser poc atrevit i va intentar prendre pocs riscos.
christenseN (90’)
DESCENTRAT
El futbolista danès no es va trobar còmode en cap moment. Li va faltar contundència i intensitat en els duels i en la disputa de pilotes. En els darrers instants, va fer un pas endavant per mirar de penjar pilotes a l’àrea sense èxit.
baldE (90’)
desconegut
Poc intens en els duels i precipitat amb la pilota als peus, el lateral va estar molt poc precís en l’última passada. Li va costar connectar amb els companys. A més, es va veure superat en defensa per les pujades del lateral Kerk.
romeu (60’)
DERROTAT
Oriol Romeu continua sense trobar-se, i sortir en la fotografia de dos gols de l’Anvers no ajuda gens. El migcampista va perdre dues pilotes en la frontal de l’àrea que van costar els dos primers gols. La situació el supera.
sergi robert0 (76’)
superat
Després de dos mesos de baixa per lesió, el migcampista va tornar a l’onze titular. Va acusar, però, la falta de ritme. Va aportar poc en atac i tampoc se’n va sortir en defensa. Va estar a punt de ser expulsat en el minut 53.
fermín (60’)
INTENS
Va ser un dels jugadors més connectats de l’equip. Malgrat algunes imprecisions, perdent pilotes molt fàcils, va intentar amb insistència generar perill a l’àrea rival i també va fer bones accions defensives.
lamine yamal (90’)
llum
Un dia més, el jove futbolista es va posar l’equip a l’esquena. Va ser el jugador més desequilibrant en atac i va assistir Ferran Torres en el primer gol. També va estavellar la pilota al travesser en el minut 52.
lewandowskI (72’)
INVISIBLE
El polonès, que va passar de no anar convocat dilluns a viatjar dimarts i ser titular, amb prou feines va entrar en joc. Se’l va veure desesperat. Les pilotes no li arribaven i tampoc aconseguia ell construir cap ocasió de perill.
ferraN (90’)
oportú
Va aparèixer quan l’equip més el necessitava, aprofitant una gran passada de Lamine Yamal per afusellar la porteria de Butez després d’un gran control i bona rematada. Tercer gol en aquesta Champions.
CANCEL0(30’)
erràtic
No va estar fi amb la pilota als peus. Les seves pèrdues, amb algun error important, van permetre que l’Anvers disposés de més ocasions.
pedri (30’)
atrevit
Va estar a punt de marcar després d’una gran internada a l’àrea. Va aportar la calma necessària i es va sumar en defensa.
gündo (30’)
assistent
Va ser l’autor de l’assistència a Marc Guiu a pilota aturada. L’única jugada destacada.
GUIU (18’)
golejador
En el temps afegit, va situar l’empat a 2 amb una gran rematada de cap.
CASADÓ (14’)
entregat
Tercer partit amb el Barça, tercer en la Champions. Es va entregar en els minuts finals.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció