Barça

Carícies a Romeu i enèsim homenatge a Aitana

Futbol català. En aquesta onzena edició de la Gala de les Estrelles també van ser premiats noms com Pep Guardiola, Alejandro Balde, Bojan Krkic, Gerard Moreno i Javi Puado

Dosi d’autoestima necessària per a Oriol Romeu i un altre reconeixement al gran any d’Aitana Bonmatí. Aitana i Romeu van rebre ahir a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm el premi com a millors jugadors de la temporada 2022/23 en l’onzena edició de la Gala de les Estrelles. Doblet blaugrana, tot i que en el cas del d’Ulldecona el premi li ha estat atorgat pels mèrits fets al Girona de Míchel la temporada passada. Un guardó merescut, que li arriba ara, als 32 anys, això sí, en un moment anímic complicat personalment, no sent titular al Barça i després d’haver comès dos errors que van costar dos gols contra l’Anvers en el darrer partit de la fase de grups de la Champions. Hi havia expectació per veure amb quins ànims pujaria a l’escenari a rebre el premi perquè la situació actual de l’equip tampoc és la millor, però Romeu es veu capacitat per tirar això endavant: “Són setmanes dures però com a futbolista i com a grup ja he viscut moments difícils abans i sabem com gestionar-ho. Són experiències que t’ajuden a créixer i a seguir sumant. El que volem com a club és donar alegries a l’afició, que s’ho mereix.” Protegit i acompanyat per la seva dona i els seus dos fills i el to distès i desenfadat de la gala van ajudar a crear un context amable, allunyat de la tensió que viu el vestidor des de fa alguns dies després de tres mals resultats. Hi eren presents Joan Laporta i Rafa Yuste. Alejandro Balde va aplanar el camí fent broma quan Quim Masferrer li va preguntar si ell era el més ràpid de la plantilla i va respondre que la cosa estava entre ell i el mateix Oriol Romeu. Rialles a la sala.

“El futbol, com la vida, passa molt ràpid i sempre hi ha nous reptes, i encara no he tingut temps d’assimilar tot el que he aconseguit, però tinc clar que el 2023 ha estat el millor any de la meva vida”, va dir Aitana.

Aitana i Romeu agafen el relleu d’Alèxia i Cucurella, guanyadors en l’anterior edició. També van ser guardonats el mateix Balde i noms com Pep Guardiola, Maria Pérez, Gerard Moreno, Javi Puado, Irina Uribe i Bojan Krkic, que va rebre el premi especial del jurat per la seva trajectòria. Guardiola, premiat per sisena vegada, no va estar present a la gala perquè el seu City juga el mundial de clubs a Aràbia Saudita. En el seu missatge enregistrat va dedicar el premi a la gent del City i a aquell Barça B amb qui va assolir l’ascens ara fa quinze temporades quan feia els seus primers passos com a entrenador.

MILLOR JUGADOR
Oriol Romeu (Barça) 67,5%
Jordi Alba (Inter Miami) 22,5%
Sergio Gómez (Manchester City) 10%
MILLOR JUGADORA
Aitana Bonmatí (Barça) 95,1%
Ona Batlle (Barça) 2,4%
Laia Codina (Arsenal) 2,4%
JUGADOR AMB MÉS PROJECCIÓ
Alejandro Balde (Barça) 70%
Marc Casadó (Barça) 15%
Fèlix Garreta (Amorebieta) 15%
JUGADORA AMB MÉS PROJECCIÓ
Maria Pérez (Sevilla) 68,4%
Júlia Bartel (Barça) 21%
Meritxell Font (Barça) 10,5%
MILLOR ENTRENADOR/A
Pep Guardiola (City) 75,6%
Xavi Hernández (Barça) 17%
García Pimienta (Las Palmas) 7,3%
MILLOR ÀRBITRE/A
Víctor García 51,2%
Alba Arija 33,3%
Alèxia Mayer 15,3%
MILLOR JUGADOR FUTBOL SALA
Sergio González (Barça) 40%
Dídac Plana (Barça) 32,5%
Adolfo Fernández (Barça) 27,5%
MILLOR JUGADORA FUT. SALA
Anna Escribano (P. Pescamar) 51,2%
Alicia Benete (FSF Móstoles) 30,7%
Marta de los Riscos (Futsal Alcantarilla) 17,9%
MILLOR ENTRENADOR/A F. SALA
Clàudia Pons (Espanya fem.) 91,6%
Albert Canillas (Espanya sub-19) 5,5%
Marlon Velasco (Kairat Almaty) 2,7%
MÀXIM GOLEJADOR
Gerard Moreno (Vila-real) 7 gols
Javi Puado (Espanyol) 7 gols
MÀXIMA GOLEJADORA
Irina Uribe (Llev. Les Planes) 12 gols
PREMI ESPECIAL DEL JURAT
Bojan Krkic
Tornar a primera és el gran objectiu i seria importantíssim, però sabem que no serà un any fàcil i això serà llarg
Javi Puado
Encara no he tingut temps d’assimilar tot el que he aconseguit, però el 2023 ha estat l’any de la meva vida
Aitana Bonmatí
Són setmanes dures, però ja hem viscut moments difícils abans i sé i sabem com gestionar-ho
Oriol Romeu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)