Barça

Els robots Pol i Joyce

L’objectiu solidari. La recaptació aconseguida en l’entrenament anirà destinada íntegrament al projecte dels robots de la fundació del club culer, dos aparells que permeten a nens i nenes hospitalitzats viure l’experiència “Barça”

A l’inici i al final de l’entrenament, es va veure diversos futbolistes del Barça apropar-se a unes pantalles que estaven instal·lades a fora del terreny de joc –n’hi havia dues– i interactuar-hi. Eren els dos robots de la Fundació FC Barcelona, Pol i Joyce, dos aparells que permeten a nens i nenes hospitalitzats, que no tenen possibilitat de desplaçar-se a les instal·lacions de l’entitat blaugrana, viure l’experiència “Barça” mitjançant connexions d’àudio i vídeo. D’aquesta manera, els robots van poder fer que infants ingressats per malaltia seguissin les evolucions de l’entrenament i que, fins i tot, xerressin amb alguns jugadors. Els robots disposen de dues càmeres, l’una a la part superior i l’altra a la part inferior, que ofereixen una visió completa de l’espai, i set micròfons interiors que permeten aïllar el soroll del voltant.

Precisament, la finalitat de l’esdeveniment, que era benèfic, era la d’impulsar el projecte dels esmentats robots, iniciat l’any 2017. D’aquesta manera la recaptació aconseguida ahir en l’entrenament solidari anirà destinada íntegrament al projecte Robots del programa Benestar emocional de la Fundació FC Barcelona. El club culer va posar les entrades a un preu únic de 3 euros (més 1,75 euros de despeses de gestió).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)