Barça

Deco: “Jugar contra el Madrid sempre és especial”

Deco, el director esportiu del Barça, ha valorat des de l’Aràbia Saudita la classificació de l’equip blaugrana per a la final de la supercopa que disputarà diumenge contra el Madrid, l’etern rival. El brasiler nacionalitzat portuguès ha valorat el matx de semifinals contra l’Osasuna, com arriba el Madrid al duel i també ha maleït les lesions que han perseguit a l’equip de Xavi, la darrera i ja confirmada, la de Raphinha.

Valor de jugar una final

“El club ja va guanyar aquí la temporada passada i afrontem un moment clau del curs en el qual hem d’estar segurs del nostre joc, contents i gaudint. Volíem passar a la final i ho hem aconseguit, l’Osasuna va ser un rival dur i complicat però vam fer un bon partit”.

El nivell del Madrid

“Sempre és i serà especial jugar contra el Madrid. Ells arriben en un gran moment, van fer un gran partit contra l’Atlético en les semifinals i estan liderant la lliga. Juguen bé i tenen confiança però nosaltres recuperem jugadors i en una final no hi ha favorits. Volem guanyar”, ha explicat Deco.

Lluita per un títol

“Al final de la temporada la Supercopa és un títol que volem guanyar i així ho hem d’encarar. Sempre lluitem per tots els títols que juguem, volem guanyar la lliga, arribar el més lluny possible en la Champions, com la copa. Estem a la final i només hem de pensar en això”.

Les lesions

“Hem patit moltes lesions al llarg de la temporada i sabem que l’exigència és alta al Barça. Estem recuperant a Pedri i ara això de Raphinha és una pena. Ens hi estem acostumant però és una pena ja que és un jugador important per a nosaltres”, ha sentenciat el director esportiu del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)