Barça

Ancelotti: “Si guanyem sense merèixer-ho del tot, també estaré content”

El tècnic del Madrid, Carlo Ancelotti, també ha comparegut davant dels mitjans de comunicació després de fer-se la foto oficial al costat de Xavi Hernández a l’escenari de la final del demà. L’italià ha valorar diversos aspectes, l’estat físic de la seva plantilla després de la pallissa contra l’Atlético i altres conceptes clau de cara a la final contra l’etern rival.

Estat físic i anímic

“Estem bé. Els jugadors estan recuperant bé físicament i anímicament estem motivats ja que estem a prop d’un títol, el primer de la temporada. Ho farem tot per guanyar”.

Estat de Carvajal

“Està bé. Va necessitar un dia més de descans ja que als veterans els costa més recuperar. Jugarà sense problemes. Ja ho tinc decidit però no donaré pistes amb el porter ni res”.

Xavi

“Està fent un bon treball al Barça però no té la meva experiència. Clar, quan un comença en una feina no la té com jo tampoc la tenia amb la seva edat. Ajuda molt que hagi estat un dels millors migcampistes del món. La idea que té aplicar-la des de la banqueta l’ajudarà molt”.

Nacho capità

“Nacho és un dels components que serveixen d’exemple pels nous que vénen. A nivell de motivació, ganes, professionalitat… En tenim molts més Modric, Carvajal, Kroos, etc.”.

La preparació dels partits

“Els partits es preparen amb els onze jugadors. Abans d’un partit no penso en canvis de manera preventiva. Els partits poden canviar per qualsevol història o dinàmica, potser si un jugador surt de lesió calcules els minuts que ha de jugar, etc. Però per una final com demà no. Hi pot haver lesions, canvis d’estratègia, etc. El millor és que sé que els que estan a la banqueta estan a punt i motivats per jugar i fer-ho bé”.

Guanyar sí o sí

“Si juguem millor, en la majoria dels casos guanyarem. Estaré content de vèncer si no ho mereixem del tot”.

Lunin o Kepa?

“Alguna cosa faré. Us agraeixo la preocupació, tranquils que alguna cosa faré. Hem fitxat a Kepa després de la lesió de Courtois i va ser titular. Lunin va aprofitar la lesió de Kepa i ho va fer molt bé. En aquest moment sento que no puc escollir qui és titular i qui suplent. El més important és que ho entenguin els dos, i crec que ho han entès”.

Precedent en la lliga

“Hem après d’aquell partit. L’inici no va ser bo, l’estratègia en la primera part no va ser bona a nivell defensiu i ho tenim en compte pel partit de demà. També l’alineació de l’equip rival, que pot canviar”.

Un clàssic

“Sempre és una il·lusió preparar aquests partits ja que els veu tot el món. Serà un bon espectacle i és clar que hi ha la preocupació de moltes coses. A nivell físic costen per tal d’intentar fer les coses el millor possible”.

Madrid favorit?

“Aquesta competició acaba demà. La resta és una altra història. És un moment clau per a la imatge del club, un títol en joc. El Madrid ha demostrat estar millor en els darrers partits però demà s’igualarà tot i els petits detalls ho faran decidir tot”.

Ànim de revenja?

“Sortirem a tope perquè és l’exigència d’aquesta samarreta i aquest club. No tenim revenja, juguem contra un rival que respectem molt però la fam és igual sempre”

Superar a Zidane

“Per mi Zidane va ser el millor jugador que he vist en els entrenaments. Era increïble. Com a assistent va ser clau perquè hem va ajudar a adaptar-me al club i a la cultura espanyola. Era un lligam amb els francesos i va ser clau”

Igualar a títols a Zidane

“Estic content que pugui passar això però els títols es queden a les vitrines. Les mires i recordes que has guanyat però el més important és el dia després. Passi el que passi mirar endavant amb títol o amb derrota. El dijous tenim un altre partit, això és segur”.

Mendy

“Quan està bé per mi és el millor defensa lateral esquerre del món. Ofensivament pot millorar però a nivell defensiu no en tinc dubtes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)