Barça

El Barça, als quarts de final

Copa. L’equip dirigit per Jonatan Giráldez no perdona i supera clarament l’Albacete

Albacete 0 Barça 6

ALBACETE:Hoyas, Amparito, Fernández, Herrero, Padilla (Orfila, 85’), Nata, Leire, Prades (Irene, 85’), Martínez (Zafra, 73’), Gómez (Riumalló, 62’), Ortega (Mireya, 62’).BARÇA:Font, Bronze (Guijarro, 62’), Paredes (Engen, 72’), Martina, Batlle (Corrales, 72’), Walsh (Mariona, 62’), Pina, Vicky, Brugts, Dragoni (Vilamala, 62’), Oshoala.GOLS:0-1 (20’) Dragoni. 0-2 (35’) Martina. 0-3 (37’) Oshoala. 0-4 (55’) Ona Batlle. 0-5 (78’) Clàudia Pina. 0-6 (85’) Mariona Caldentey.ÀRBITRA:Melero Pérez.T.G.:A la local Leire Peña.

El Barça derrota amb contundència el Fundación Albacete al Carlos Belmonte i s’assegura la classificació per als quarts de final de la copa de la Reina.

La portera local, Alba Hoyas, va completar una gran actuació, però no va poder impedir la golejada de les visitants, tècnicament molt superiors.

Dragoni va obrir la llauna amb un xut des de la frontal de l’àrea. Més tard, dos gols en dos minuts, de Martina, en un córner, i d’Oshoala, van deixar tocades de mort les manxegues i van encarrilar l’enfrontament per a les blaugrana.

En la segona meitat, l’equip culer va rematar la feina amb les dianes d’Ona Batlle –molt participativa per la banda esquerra–, Clàudia Pina i Mariona Caldentey.

El Llevant, avui

El conjunt de Sant Joan Despí rep a casa el Sevilla (a les 12 h), en el duel també dels vuitens de final. Les catalanes intentaran accedir per primera vegada als quarts de la competició contra un equip andalús que en la lliga transita per la sisena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)