Barça

“El Villamarín és un camp difícil i a l’Athletic no el volíem, però a mi m’agrada ser optimista”

Xavi Hernández. Roda de premsa prèvia al Betis-Barça

El Barça visita demà el Benito Villamarín, on no hi ha guanyat encara ningú en aquesta lliga i dimecres visita San Mamés en la copa per jugar contra un Athletic que ha eliminat els blaugrana en les dues eliminatòries anteriors. Dos partits d’altíssima exigència que arriben en un moment delicat després de perdre la supercopa i de patir contra l’Unionistas de Salamanca. Xavi ha parlat de tot això avui en roda de premsa:

La difícil visita al Benito Villamarín

“Demà tenim una sortida difícil al camp del Betis. No ha perdut a casa seva encara en aquesta lliga. Nosaltres tenim una diferència de punts en contra important amb el Girona i el Madrid, però pensem que és remuntable. Depèn de nosaltres i demà és un camp per demostrar-ho.”

A què es referia exactament quan deia que a vegades es desespera?

“En estratègia estem molt bé, en recuperació post pèrdua també. Quan vaig dir que a vegades em desespero em referia a l’atreviment aquell en l’última passada. Però tenim molts jugadors joves i ho entenc, tinc empatia. També crec que a les àrees no estem del tot bé i això ens està marcant la temporada. Concedim massa i ens costa materialitzar les ocasions, ho hem parlat ja moltes vegades.”

La copa s’endureix amb la visita a Bilbao

“San Mamés és un estadi molt complicat. L’Athletic és un rival que no volíem. Però pas a pas. Abans de la copa hem de mirar la lliga que el partit del Betis ja és prou complicat. Però està clar que el que passi en la copa ens marcarà el futur.”

Com està el vestidor?

“A la plantilla li he traslladat un missatge de calma, tranquil·litat i de competir bé. Tenim tres títols en joc per endavant i els competirem. L’any passat estàvem 9 punts per sobre del Madrid i ens deien que podíem perdre la lliga...”

Les rotacions i el calendari

“Necessitarem fer rotacions. Ara venen sis o set partits on jugarem cada tres dies.”

Cancelo, OK per a la copa

“Cancelo provarà avui, però està difícil que estigui pel Betis. Soc més optimista pel partit a San Mamés.”

El positivisme de Xavi

“M’agrada sempre pensar en positiu. M’agrada pensar que demà farem un gran partit i que lluitarem per aquesta lliga.”

Elogis a Ferran Torres

“De Ferran puc dir que encarna ser un futbolista fort mentalment. Aquí en el dia a dia et fan sentir que no vals, et fan ser petit, ja sigui com a jugador, com a entrenador, com a metge... A l’estiu em va escriure un missatge important i vaig pensar que faria un bon any. Per jugar al Barça has de tenir caràcter i ell el té.”

Sobre Pau Cubarsí

“Cubarsí està preparat. L’altre dia va fer un gran partit en la copa. Va jugar amb personalitat i responsabilitat. Dilluns compleix 17 anys, és molt jove, però té un gran futur.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)