Barça

Inquieta la lesió de Balde

Infermeria. El lateral esquerre té una lesió als isquiotibials de la cuixa dreta que preocupa el club

Les lesions també estan fent la guitza al Barça. I és que ara veu com s’afegeix a la infermeria Balde, que dimecres al feu de l’Athletic es va lesionar als isquiotibials de la cuixa dreta. El Barça no va oferir comunicat, però hi ha preocupació en el club per quin pot ser l’abast del mal. De fet, ahir, diversos mitjans van indicar que podria ser d’una certa gravetat i que la possibilitat de la sala d’operacions és sobre la taula.

Sigui com sigui, el lateral barceloní haurà d’estar algun temps de baixa, segur. Una opció per rellevar-lo serà Cancelo, que tenia una distensió al lligament lateral intern del genoll esquerre, i de qui s’espera que reaparegui demà (18.30 h) en el partit contra el Vila-real a Montjuïc.

El jutge cita Negreira perquè el veu capaç de declarar

El jutge Javier Aguirre va citar ahir a declarar l’exvicepresident del comitè d’àrbitres José María Enríquez Negreira. És el primer dels investigats pels pagaments del Barça a Negreira, i va ser citat després de concloure que, malgrat que té algun deteriorament de memòria, manté les facultats per poder declarar. La defensa de Negreira al·legava que el deteriorament cognitiu l’incapacitava per poder afrontar un procés penal. El jutge va demanar que l’exàrbitre fos sotmès a una exploració per part dels forenses de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya i, una vegada va rebre’n els resultats, va decidir citar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)