Barça

Ter Stegen, més a prop

Notícia positiva. El porter alemany va tornar a fer ahir per fi treball de camp a les ordres de José Ramon de la Fuente i Xavi assegura que aviat estarà a disposició

Afectats emocionalment encara pel drama d’Alejandro Balde, ahir per fi es va produir una bona notícia en clau mèdica en l’entrenament previ al Barça-Vila-real. Va ser la presència a la gespa de Marc-André ter Stegen. El porter alemany va treballar a les ordres de José Ramon de la Fuente. El seu retorn està cada vegada més a prop. Ho va confirmar dies enrere el mateix Ter Stegen en la gala de Mundo Deportivo i ho va certificar ahir Xavi en roda de premsa: “Ter Stegen està molt bé. Té una mentalitat positiva. Ha fet una recuperació de manual i s’incorporarà en breu a l’equip.”

Ter Stegen s’ha perdut ni més ni menys que catorze partits des que va decidir operar-se de la lumbàlgia a França. Des d’aleshores ha jugat sempre Iñaki Peña, que avui repetirà contra el Vila-real, de nou secundat en la convocatòria per Astralaga i Kochen. La presència de Ter Stegen contra el Nàpols (21 de febrer) és segura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)