Barça

Xavi: “El quart àrbitre m’ha dit que era penal clar”

Xavi Hernández ha deixat unes de les imatges del partit quan, amb 3-3, l’àrbitre ha rectificat un penal a favor després de revisar al VAR. El tècnic ha mirat a una càmera i ha dit: “És una vergonya”. Xavi n’ha parlat just acabat el partit en declaracions a DAZN:

Les paraules a la càmera

“Em sancionaran al final. Analitzeu-ho vosaltres. La derrota és per errades nostres. El quart àrbitre m’ha dit que era penal clar, que la pilota li ha donat al colze. Munuera a mi no m’ha dit res. Les imatges estan allà.”

La culpa de la derrota

“El màxim responsable soc jo i culpables som tots. Hem merescut la victòria. Hem fet el més difícil que ha estat remuntar, la segona part ha estat bona fins al 3-3, hem tingut el 4-1 fins i tot. El resultat no reflecteix el què ha passat en el partit. No té explicació perdre un partit que et mereixes guanyar. És una situació difícil, els jugadors estan anímicament tocats. Però com a club, de pitjors situacions hem sortit”.

Feblesa defensiva

“Estem encaixant més del normal. El tercer gol no pot passar. Ens falta maduresa per competir. Ho hem demostrat durant la temporada. Tenim una falta de maduresa a l’hora de competir que ens està passant factura. El 3-3 no existeix si hi hagués hagut una falta tàctica, targeta groga i ja està”.

“Per mi el problema és quan perdem l’esfèrica. Tenim moltes ocasions. Quan perdem la pilota és el principal problema. Els deia als laterals que no pugessin. El normal és que haguéssim quedat 4-2 i, per errades nostres, els hem deixat vius”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)