Barça

Xavi deixarà el Barça a final de temporada

Xavi deixarà de ser l’entrenador del Barça a final de temporada. Així ho ha anunciat en la roda de premsa posterior al Barça- Vila-real (3-5), que ha començat una hora i mitja després que s’acabés el partit. L’entrenador s’ha reunit amb el president i li ha comunicat la decisió abans de fer-la pública. “Abans que em feu les pertinents preguntes. Anuncio que el 30 de juny no seguiré com a entrenador del Barça. Ho hem parlat amb el president, Deco i Rafa Yuste i l’staff. La situació mereix un canvi de rumb”, ha dit.

“Com a culer crec que ho havia d’anunciar. El club necessita un canvi de dinàmica. Juguem amb massa tensió, ho faig pels jugadors i també per la junta directiva. Crec que el millor és marxar. Donaré el millor de mi en aquests 4 mesos”, ha continuat. “Precisament, penso que això destensa la situació general. Me’n sento el màxim responsable. Fins a dia d’avui penso que les coses han funcionat. El meu projecte com a entrenador ha de ser fins el 30 de juny. No vull ser una rèmora, vull el millor pel club. Soc culer i vull el millor pel Barça”, ha explicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)