Barça

Calzona: “No firmo l’empat. Som el Nàpols i juguem a casa”

L’italià Francesco Calzona ha dirigit aquest dimarts la seva primera sessió com a entrenador del Nàpols, l’única que tindrà abans de disputar demà (21h) l’anada dels vuitens de final de la Champions contra el Barça. Després d’unes hores frenètiques, Calzona ha atès els mitjans de comunicació a l’estadi Diego Armando Maradona.

Com afronten l’eliminatòria

“Si els jugadors fan el que els hi demano durant gairebé tot el partit, estaré content. Portem molt poc i quasi ni hem entrenat. Vull a tots els jugadors compromesos amb les dues fases del joc. Som el Nàpols. Tenim un gran equip i juguem a casa. Sabem que la situació no és bona, però la plantilla n’és conscient. Tots estan donant el seu màxim. Als jugadors els he dit que no hi ha excuses. El Barça és un equip fort, un dels millors d’Europa. No tenim por, som el Nàpols, però ningú pot negar que tenen grans jugadors i són un gran equip”.

Estaria satisfet amb un empat?

“No, en absolut. Som el Nàpols, juguem a casa i no accepto pensar en un empat abans de jugar el partit. Sortirem a guanyar”.

Objectius a la Champions

“El president no està content amb la situació, i el nostre objectiu és avançar a la Champions. El públic de Nàpols és especial. Volem que la gent estigui contenta amb les nostres actuacions”.

Presència d’Osimhen a l’onze

“Osimhen ha completat l’entrenament amb el grup. No està al 100%, però estarà amb l’equip”.

Identitat de l’equip

“No vull que el meu equip no sigui ordenat. Vull dotar-lo d’una identitat, que pressioni i que reflecteixi al camp el que entrenem. Tenir la ment lliure i divertir-se. M’agrada el 4-3-3, però no penso en un sol dibuix. M’agrada adaptar-me als jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)