Barça

L’1x1 de l’Athletic-Barça

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
espectador
L’Athletic no el va inquietar durant els 90 minuts. Les rematades a porteria van ser fluixes i l’alemany no va tenir cap problema. Nova porteria a zero, però insuficient per la manca de gol dels seus companys.
kounde (90’)
irregular
En defensa va complir, tapant bé els espais pel seu costat. El problema és que es va complicar la vida en algunes accions amb pilota, cometent errades i pèrdues en zones compromeses i que podien haver tingut conseqüències.
CUBARSÍ (76’)
seriós
Partit més que notable del central, que va ser substituït de manera incomprensible. El millor en defensa. Sortida excel·lent, un dia més, i magnífic treball defensiu, guanyant molts duels i posant cames salvadores en molts moments.
ARAUJO (90’)
atent
Va resoldre la seva feina sense gaires complicacions, mostrant-se segur i sòlid davant un Athletic menys agressiu que altres dies. Va veure una targeta groga que li farà perdre el pròxim partit de lliga contra el Mallorca.
CANCELO (90’)
decebedor
Va arrencar bé, posant a prova un lateral inexpert com Prados, però va anar apagant-se. Va fer jugades individuals innecessàries i va despistar-se i deixar-se anar en defensa. Va tenir, juntament amb Fermín, l’ocasió més clara.
CHRISTENSEN (76’)
correcte
El danès va sentir-se prou bé en aquesta nova posició de migcampista que ja sembla adjudicada i més encara amb les baixes de De Jong i Pedri. No va complicar-se, però va veure una targeta groga injusta.
DE JONG (26’)
lesionat
Li va durar poc el partit, al neerlandès. Va trepitjar malament en un salt en què Unai Gómez el va desequilibrar i se li va torçar tot el turmell dret. Va abandonar el camp amb llitera i amb visibles gestos de dolor.
GÜNDOGAN (90’)
decreixent
L’alemany va arrencar bé, fent bones distribucions i trencant línies. Les lesions dels seus companys, però, el van perjudicar, especialment la de Pedri. Va haver de retrocedir uns metres, i on fa mal és a prop de l’àrea.
PEDRI (44’)
TRENCAT
Nova lesió muscular del canari. La por de tornar a trencar-se hi era per a ell des que va tornar. En un desplaçament una mica més llarg, Pedri va notar una punxada a la cuixa dreta i va ser substituït entre llàgrimes.
LEWANDOWSKI (90’)
absent
Mínima participació. Al principi, apareixia descarregant, però no va rebre pilotes prop de l’àrea en un partit sense idees en atac. L’única que va rebre la hi van treure. Segon partit seguit sense marcar del pitxitxi. Cal trobar-lo.
RAPHINHA (76’)
inofensiu
El seu partit contra el Getafe li va fer guanyar la titularitat a San Mamés, però pràcticament no va intervenir, especialment en la segona part. Mal dia en atac de tots els jugadors del Barça, també de Raphinha.
FERMÍN (74’)
fluix
Va tenir una ocasió molt clara, però va estar lluny de la seva millor versió. Molt imprecís i amb moltes pèrdues.
LAMINE (46’)
atrevit
Malgrat no ser el seu millor dia, va tornar a ser el més incisiu i el jugador que generava més sensació de perill. No el van buscar.
íñigo m. (14’)
xiulat
La seva antiga afició el va escridassar quan va entrar i quan va tocar la pilota.
romeu (14’)
múscul
Xavi Hernández va optar per aquesta fórmula en els minuts finals. Poc a dir.
joão f. (14’)
inoperant
No se’l va veure en els minuts que va estar sobre la gespa de San Mamés.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)