Barça

El Barça s’abraça a Lamine Yamal

1a divisió. Un golàs del nano fulmina el Mallorca

Pilotes a Lamine Yamal. Aquesta és ara mateix la consigna al Barça. L’única via d’èxit. És l’únic futbolista capaç de sortir de l’estupor i la grisor col·lectiva en un Barça que dimarts contra el Nàpols necessitarà aglutinar més noms a la causa si vol que la bola amb el seu nom estigui al bombo en el sorteig dels quarts de final de la Champions.

Mal partit del Barça un dia més. Tot molt previsible i molt espès. La llum l’ha posat un Lamine Yamal que en el minut 56 ja ha avisat amb una canonada al travesser i que en el minut 72 ha fet un golàs. El nano ha rebut una pilota de Lewandowski, ha marejat Dani Rodríguez amb un parell de moviments i ha acabat col·locant la pilota a l’escaire de la porteria de Rajkovic.

Lamine Yamal ha salvat al Barça i ha permès respirar a un Gündogan que en la primera part havia malbaratat un penal comès per Copete sobre Raphinha. En l’acció del penal, a més, el brasiler s’ha fet mal al turmell i l’assaig de cara al Nàpols amb Raphinha com a interior li ha durat poc més de mitja hora a Xavi. El mateix Xavi ha dit al final del partit que no hi ha lesió. Només un fort cop. Canvi per precaució.

Mal partit de Joao Félix, que no ha fet mèrits per ser titular dimarts en la Champions, i primera titulritat en la lliga per a Marc Guiu.

Amb aquest resultat el Barça dormirà com a segon classificat, a cinc punts del líder, el Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)