Barça

El que tu vulguis, Salma

Barça. L’extrem blaugrana fa un ‘hat-trick’ en tan sols vint-i-dos minuts, i un pòquer en total, i encarrila una nova golejada de les de Giráldez. Alèxia reapareix quatre mesos després i marca

Real Sociedad 1 Barça 7

REAL SOCIEDAD:Lete; Uranga, Etxezarreta, Tejada, Vanegas (Amaiur, 66’), Izarne; Guridi, Arnaiz (Lorena, 78’), Jacqueline; Mirari (Emma, 78’) i Cecilia (Nerea Eizagirre, 78’).BARÇA:Cata Coll; Bronze, Martina, Paredes (Marta, 74’), Ona Batlle (Rolfö, 67’); Walsh, Vicky López, Mariona (Alèxia, 67’); Graham Hansen, Brugts (Pina, 74’) i Paralluelo (Bruna, 67’).GOLS:0-1 (15’) Vicky López. 0-2 (22’) Paralluelo. 0-3 (24’) Paralluelo. 0-4 (44’) Paralluelo. 0-5 (51’) Paralluelo. 0-6 (57’) Graham. 0-7 (81’) Alexia. 1-7 (82’) Amaiur.ÀRBITRE:Andrea Fírvida Fernández (comitè gallec).T.G.:a Paredes.

Té només 20 anys, però el que ha aconseguit espanta. L’estiu del 2022 va haver de prendre una decisió important: deixar l’atletisme per centrar-se en el futbol i en l’aposta que el Barça havia fet per ella. Hi ha decisions i decisions. Algunes poden sortir bé, d’altres poden ser un desastre. Així és la vida. Menys de dos anys després, és més que evident que Salma Paralluelo va encertar. Fins ara, el març del 2024, la futbolista aragonesa ha guanyat una lliga, dues supercopes i una Champions amb el Barça, a més d’un mundial absolut, un mundial sub 20 i una Nations League amb la selecció espanyola. Per rematar-ho, va ser escollida la millor futbolista jove de la copa del món i a l’octubre va pujar al tercer calaix del podi de la Pilota d’Or. Realment el que ha aconseguit espanta. Ahir, Salma Paralluelo va fer el que va voler contra la Real Sociedad. Entre altres coses, un trio de gols en tan sols vint-i-dos minuts. Un gol de cap i dues delicatessen amb la seva cama esquerra. Va netejar les teranyines de l’escaire en dues ocasions. Primer, recuperant dins l’àrea. Després, amb un llançament de falta exquisit que va tocar el travesser abans d’entrar. I així, el Barça ja guanyava 0-4 al descans.

I eren quatre perquè una bona amiga de Salma es va encarregar d’obrir la llauna. Tan amiga, que és com la seva germana petita. Elles mateixes ho han explicat més d’una vegada. Es tracta de Vicky López, una altra futbolista que pot marcar una època. Perquè Paralluelo té 20 anys, però Vicky en té 17 i també recull èxits a velocitat de vertigen. Amb un xut creuat des de la frontal en va tenir prou. Ja en la segona part, Salma en va fer un altre per completar el pòquer. Segon cop que ho aconsegueix aquesta temporada. També va marcar Graham Hansen.

L’altre nom del partit va ser el d’Alèxia, que va reaparèixer quatre mesos després. La capitana va jugar poc més de vint minuts, temps suficient per fer el setè. Amaiur va anotar el gol de l’honor. Proper repte: segellar dijous el pas a la final de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)