Barça

Ja no és intocable

El rival. Mbappé suma dues suplències i tres substitucions en els últims sis partits de lliga. Des que va transcendir que marxaria del PSG, Luis Enrique li fa fer rotacions, cosa inèdita

El 15 de febrer passat va confirmar-se que Kylian Mbappé no renovaria el contracte amb el PSG i que, per tant, aquesta seria la seva última temporada en l’equip parisenc. Des d’aleshores, el soroll, ja per si eixordador, envers la seva figura ha augmentat encara més. Ara, un mes i mig després, i a les portes de l’eliminatòria de quarts de final contra el Barça –l’anada és el proper dimecres dia 10 al Parc dels Prínceps– l’estrèpit continua pujant de decibels.

El seu futur, encara que tot indica que serà en el Real Madrid, continua fent parlar, però també ho fa el seu present en el PSG, en què ha perdut l’estatus d’intocable. I és que des que va transcendir el seu adeu, el tècnic, Luis Enrique, li està fent fer rotacions. Un fet inèdit. Des d’aquell dia, el conjunt de París ha disputat sis partits de lliga i, d’aquests, només n’ha completat un de sencer, acumulant dues suplències i tres substitucions. Fins abans, Mbappé, a excepció del primer partit de lliga, precedit per la polèmica amb Nasser Al-Khelaïfi per la seva no renovació i per la qual no va fer part de la pretemporada amb el grup, havia jugat tots els minuts en totes les competicions quan havia estat disponible. “Tard o d’hora, ens haurem d’acostumar a jugar sense ell”, va justificar Luis Enrique, que només l’ha tret del camp en la lliga, que ja tenen encarrilada, perquè tant en les semifinals de copa com els vuitens de la Champions League, que han disputat durant aquest període, no l’ha canviat.

No obstant això, el comportament de l’astre de 25 anys quan li toca estar a la banqueta o ser substituït està enrarint l’ambient en el club parisenc. L’últim episodi va ser aquest diumenge al Velodrome, on el PSG va imposar-se (0-2) i Mbappé va ser substituït en el minut 65 amb 0-1 al marcador. Amb cara de pomes agres, va dirigir-se fora del camp remugant i, després de saludar diversos membres de la banqueta, va enfilar el camí dels vestidors quan al partit li quedava prop de mitja hora de joc. “Jo no he vist res de res”, va dir Luis Enrique al final del matx qüestionat pel tema. “És la mateixa música cada setmana... És molt cansat. Soc l’entrenador, prenc les decisions i faré el mateix cada dia fins al meu últim dia a París. Sempre intento trobar la millor solució per al meu equip”, va completar.

Nantes-PSG 0-2
Suplent (28 minuts). 1 gol.
PSG-Rennes 1-1
Substituït (65 minuts)
Mònaco-PSG 0-0
Substituït (65 minuts)
PSG-Reims 2-2
Suplent (17 minuts)
Montpeller-PSG 2-6
Titular (90 minuts). 3 gols
Marsella-PSG 0-2
Substituït (65 minuts)
La reacció de Mbappé, substituït en ‘le classique’ en el minut 65, torna a fer parlar

LA FRASE

És la mateixa música cada dia... És molt cansat. Soc l’entrenador i prenc les decisions
Luis Enrique
TÈCNIC DEL PSG
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)