Barça

Sergi Roberto: “Que no busquin problemes: el vestidor està unit”

El capità del Barça, Sergi Roberto, ha sortit al pas de les afirmacions que apunten a un problema intern després de l’eliminació contra el PSG i les declaracions de Gündogan. L’alemany va destacar l’acció de l’expulsió de Ronald Araujo, assegurant que no va prendre la millor decisió i que això va condicionar el partit. Ahir, l’uruguaià va preferir no comentar res perquè “hi ha uns codis i uns valors que respecto”. Avui, el reusenc ha tancat la polèmica aprofitant una jornada oberta als mitjans. Això és el que ha dit a Movistar. “Ha estat més un tema de soroll extern que un problema dins el vestidor. Nosaltres estem units. Gündo va explicar què va passar al partit, però sense cap intenció d’assenyalar a ningú. Tothom vol guanyar i tothom va veure el partit. Gündo, des que va arribar, només ha fet que sumar i fer l’equip millor. Res més. Que no busquin problemes on no n’hi ha. L’equip està molt unit. Crec que si hem donat una bona imatge fora de casa a Europa és gràcies a aquesta unió. El que ha passat no canviarà res”.

Finalment, el capità ha explicat que no ha fet falta intervenir. “No és necessari fer cap reunió. Estem tot el dia junts. S’ha parlat, sí, però pel soroll de fora i per aclarir que no hi ha cap problema. Som una família. Després d’una eliminació de Champions sempre hi haurà soroll i més en un club com el Barça. No hi ha cap problema i ells ho podran dir. He llegit que el vestidor està dividit i ni molt menys. Estem units i preparats per lluitar diumenge com si fos una final”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)