Barça

Gündogan: “La decepció contra el PSG pot servir de motivació”

Era dia de jornada oberta a diversos mitjans i alguns jugadors del Barça han valorat el clàssic d’aquest pròxim diumenge. Un dels que ha parlat ha estat Gündogan, un dels protagonistes de la setmana. L’alemany creu que la derrota de dimarts pot servir a l’equip i així ho ha expressat als mitjans del club. “Tota aquesta frustració i decepció del partit contra el PSG és una cosa que tots podem aprofitar, sobretot els més joves. Es pot utilitzar com una motivació per fer-ho millor, per dir que ja tinc aquesta experiència a la butxaca i quan torni a provar-ho l’any que ve sabré què va passar. Es pot utilitzar per evitar cometre els errors del passat. Jo, per exemple, he jugat 12 Champions i només n’he guanyat una”, ha dit Gündogan, que ha assegurat que derrotes com la de dimarts “poden passar”. “És normal i més per a un equip com el nostre amb jugadors joves i poc experimentats en aquesta competició i en aquestes eliminatòries”, ha dit.

Sobre el clàssic, el migcampista ha afirmat que hi ha ganes. “La sensació és que tenim moltes ganes de clàssic. El futbol, a vegades, és divertit. Fa uns dies vam patir una derrota molt decebedora i una nit frustrant, però ara ve un partit enorme, un dels més grans que es pot veure en el futbol europeu. Tenim moltes ganes. El clàssic és molt especial. Ho he viscut en la lliga i en la supercopa. Es nota un ambient diferent. Aquesta tensió m’encanta. És un privilegi jugar-lo amb el Barça. Si vols guanyar el Madrid, cal aprofitar les oportunitats i a casa no ho vam fer. També hem de limitar les seves perquè et poden marcar un gol en qualsevol ocasió”.

En la mateixa línia s’han mostrat dos companys seus: Pau Cubarsí i João Cancelo. El central diu que cal canviar el xip. “Les sensacions són positives i hem d’enfocar el partit com el més important de la temporada perquè ens posaríem a lluitar per la lliga. Hem de donar el 200%. Venim d’un pal molt dur en la Champions, però hem de canviar el xip. La lliga és l’últim que ens queda. Guanyar al Bernabéu seria un punt positiu. Posar-nos a cinc crearia inseguretat al rival”, ha explicat.

Per la seva banda, el portuguès creu que l’equip es pot enganxar a la lliga. “És un partit molt important. El cop de dimarts ens va deixar tocats, però ens hem d’aixecar. Hem de mantenir-nos positius. No hi ha millor resposta que guanyar diumenge. Si guanyem ens podem enganxar a la lliga. Sabem que és difícil, sobretot a fora, però ho intentarem fins al final. L’equip ho mereix”, ha explicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)