Barça

Jonatan Giráldez

Entrenador del Barça

“No han estat uns mesos fàcils”

Una final més. Giráldez en porta tres de tres, a Europa. El tècnic gallec no amagava la seva felicitat. “Estic molt content. Aconseguir el pas a una altra final és molt difícil. Té molt mèrit guanyar d’aquesta manera. Es poden treure moltes conclusions favorables, però és moment de gaudir. És un dia històric”, va explicar Giráldez, que sempre va mostrar-se tranquil amb la remuntada. “No vam merèixer perdre. Hi havia coses que calia entrenar i posar en pràctica avui. En aquestes situacions delicades has de tenir tranquil·litat i transmetre-la a les jugadores. No s’acabava el món. Calia prendre consciència de la situació i no deixar-se portar per les coses que no tenien a veure amb el rendiment esportiu. Va ser una derrota, però amb una victòria en teníem prou”, va afirmar.

El tècnic va alegrar-se per l’afició. “Quan hi ha bons moments és molt fàcil ser-hi, però és en els dolents quan cal. Ens ajuden a millorar. Els dediquem la classificació”, va comentar Giráldez, que mira cap al futur. “No han estat uns mesos fàcils. Tenim reptes importants, com guanyar la lliga i la copa. Ja pensarem en la final de la Champions.”

MVP

Sempre he dit que aquest equip se sap sobreposar a aquests moments. Ho hem fet
Aitana Bonmatí
JUGADORA DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)