Barça

“Zubimendi és molt bo”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Martín Zubimendi no serà aquesta nit a Montjuïc perquè no està plenament recuperat i Imanol Alguacil prefereix reservar-lo per al Real Sociedad-València de dijous. No estarà avui damunt la gespa contra el Barça però el seu nom sí que ha estat molt present durant tota la setmana a Barcelona i també ahir en roda de premsa. Deco es va reunir amb els agents del jugador aquesta setmana i ahir, a Xavi, se li va tornar a preguntar pel futbolista: “Ja ho vaig dir l’any passat, Zubimendi em sembla un futbolista molt bo. La Real té futbolistes de primeríssim nivell com ara Mikel Merino, Oyarzabal, Kubo... i tenen un grandíssim entrenador com Alguacil.” Resposta políticament correcta. També, a Imanol, se li va preguntar pel seu jugador i el tècnic del conjunt basc va dir que confia tenir-lo aquí la pròxima temporada.

Curiosament Xavi va parlar més de Zubimendi que d’Ansu. Quan se li va preguntar per Ansu Fati la resposta va ser aquesta: “No em pregunteu per cap nom més perquè no vull parlar d’això.” “Ho parlarem tot amb Deco. La planificació de la temporada vinent no depèn d’acabar segons o tercers.”

A Xavi, se li va preguntar per Pedri. Si com a tècnic preferiria que descansés i no anés a l’Eurocopa. Ell va dir que el veu en bon to, tot i que el seu rendiment dins el camp certament diu una altra cosa: “La llista de l’Eurocopa la fa el seleccionador i no jo. Està al cent per cent, això és el que jo veig en els entrenaments.” Sobre la possibilitat que Lamine i Cubarsí doblin Eurocopa i Jocs Olímpics, Xavi va assegurar que el club parlarà amb la federació per defensar els interessos del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)