Barça

“No hi ha relaxació”

Jonatan Giráldez i Sandra Paños Entrenador i jugadora del Barça

El Barça afronta dues finals en una setmana i el seu tècnic, Jonatan Giráldez, va recordar que cal anar pas a pas. “Al meu cap només hi ha el partit de demà. És normal que hi hagi una responsabilitat de pensar en el dissabte de la setmana que ve. Però pel que fa al joc, tàctic i emocional, la setmana ha estat centrada en la Real Sociedad. És la realitat. El de demà serà un partit molt diferent al de la setmana vinent. Ja tindrem temps de preparar la final.”

Al Barça, li donen el paper de favorit, però això no canvia la mentalitat de l’equip. Giráldez va afirmar: “Per com ens hem entrenat i per com he vist l’equip, no hi ha relaxació, al contrari. Hi ha molta fam i moltes ganes de competir, d’aixecar títols i de continuar donant alegries a l’afició. Som un equip molt competitiu i no estem confiades.” També va donar valor al fet de jugar una altra final. “El que més costa és mantenir-se, quan ets a dalt tothom et vol batre i nosaltres estem mostrant un rendiment molt bo”, va dir el gallec, que també va elogiar la Real Sociedad. “És un equip amb molta personalitat. Quan el veus jugar, el reconeixes.”

“Tinc moltes ganes”

Ahir també va parlar l’alacantina Sandra Paños. La portera deixarà el club quan s’acabi la temporada i avui serà titular davant la Real Sociedad. “Tinc moltes ganes. No ha estat un any fàcil per a mi. He tingut un rol diferent del que estava acostumada, però he intentat aportar el màxim i gaudir dels últims moments al club. Tant de bo sigui amb el màxim de títols possibles. Tot depèn de guanyar demà. Hi estic focalitzada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)