Barça

Firma i a buscar el 30è

Són setmanes dolces per a Alèxia. Amb la lesió completament oblidada, la capitana torna a gaudir sobre la gespa. Ha ajudat en els últims passos per a la consecució de la lliga i va poder tenir un bon grapat de minuts en la final de la copa. Com a capitana no va poder aixecar la supercopa al gener perquè era baixa, però ha pogut alçar al cel de Barcelona i Saragossa la lliga i la copa. Títols que li han permès superar Melanie Serrano com la jugadora que més n’ha aconseguit: 29 (dues Champions, vuit lligues, vuit copes, quatre supercopes i set copes de Catalunya). Història viva a la qual suma els 189 gols i els 424 partits jugats.

Ara bé, la xifra rodona a què somia arribar ben aviat Alèxia és la de 30 títols. Perquè tothom sap quina és la millor manera de celebrar aquesta renovació amb el club de la seva vida. Dissabte, el Barça té la cita més important de la temporada. Probablement, una de les més importants de la seva història. El pòquer de títols, un fet absolutament inèdit fins ara, és a l’abast. “Ens veiem dissabte”, deia Alèxia amb un somriure en un vídeo compartit ahir a les xarxes socials del club.

La capitana va poder trepitjar la gespa d’Eindhoven en la final de l’any passat, però van ser minuts testimonials. Alèxia es va veure superada pel Lió a Budapest, va fer un gol i una assistència a Göteborg, i va fer una diana insuficient a Torí. L’11 blaugrana vol tornar a tenir protagonisme en un partit gran, encara que sigui entrant des de la banqueta. L’objectiu és aixecar la Champions ben amunt, acaronant el cel de Bilbao. Sense cap mena de dubte, seria la cirereta ideal per a una setmana que ha començat de la millor manera, amb una declaració d’amor mutu entre ella i el Barça. El trentè arribarà segur, però si és dissabte, millor.

HISTÒRIA

La jugadora amb més títols confia aixecar la Champions i culminar la setmana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)