Barça

Olot es revoluciona amb el 3r Memorial Jordi Compte

La PB Almogàvers Garrotxins va tornar a omplir la ciutat d’activitats en un homenatge al seu fundador

La Penya Blaugrana Almogàvers Garrotxins (Federació Gironès, Selva, Garrotxa i Pla de l’Estany) va tornar a revolucionar la ciutat d’Olot amb el 3r Memorial Jordi Compte, una nova edició de l’homenatge a qui va ser el fundador i president de la penya. Tal com havia passat els anys anteriors, la penya va exhaurir les entrades per a la festa final, amb un total de 2.000 participants, i va mobilitzar bona part dels habitants d’Olot, fet que demostra la importància que Jordi Compte va tenir tant per a l’entitat barcelonista com per a la capital garrotxina.

El 3r Memorial Jordi Compte va posar-se en marxa amb una cercavila de gegants en què va destacar la presència del Clam, el gegant de la PB Almogàvers Garrotxins, així com de set capgrossos que commemoraven les lligues de campions aconseguides, fins ara, pel Barça de futbol masculí i femení (cinc i dues, respectivament). La cercavila va anar acompanyada de dues xarangues que van amenitzar tots els assistents, entre els quals van tenir especial protagonisme els més petits.

Posteriorment, va arribar l’hora de la festa final a la plaça de braus d’Olot, escenari habitual de l’esdeveniment. El cartell va ser de luxe, ja que hi van actuar Manu Guix i Stay Homas, juntament amb Miquel del Roig i l’orquestra Di-Versiones. Van finalitzar la festa els disjòqueis Pep Xuclà i Albert Cabanyes. La valoració d’aquesta 3a edició del Memorial Jordi Compte va tornar a ser excel·lent, per la qual cosa la PB Almogàvers Garrotxins, així com tota la localitat d’Olot, ja han activat el compte enrere per a la propera edició de l’esdeveniment, que arribarà l’any 2025.

SAMARRETA GEGANT

Com a novetat del Memorial Jordi Compte d’aquest any, la PB Almogàvers Garrotxins va desplegar una samarreta gegant del Barça al volcà Montsacopa d’Olot per commemorar la jornada. La imatge no va tardar a fer-se viral a les xarxes socials i va ser molt celebrada entre tots els culers. Aquesta samarreta és la mateixa que es va desplegar a la final de copa del Rei el 2018, a l’estadi Metropolitano, on el Barça va guanyar el Sevilla de manera contundent (5-0), amb l’especial comiat d’Andrés Iniesta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)