Barça

Aitana, millor futbolista de la Champions 2023/24 i cinc del Barça en l’onze ideal

UEFA Women’s Champions League

Aitana Bonmatí continua col·leccionant distincions. La futbolista de Sant Pere de Ribes ha estat escollida com la millor jugadora d’aquesta última edició de la Champions. Repeteix perquè aquest guardó ja el va guanyar la temporada anterior. Aitana també va ser designada com la millor jugadora de la final contra el Lió. La catalana ha estat una figura cabdal en la consecució de la tercera Champions del Barça, amb 6 gols i 6 assistències. Aitana va marcar un dels dos gols de la final de Bilbao i també un dels dos gols de la remuntada contra el Chelsea a Stamford Bridge en les semifinals. La temporada 2021/22 el premi va ser per a Alèxia.

Un onze molt blaugrana

Com no podia ser d’una altra manera, els encarregats de confeccionar l’onze ideal de la Champions han mirat molt cap al campió. Fins a cinc blaugrana figuren en el millor onze. Són Aitana, Lucy Bronze, Irene Paredes, Patri Guijarro i Carol Graham Hansen. Completen l’alineació quatre jugadores del Lió (Christiane Endler, Selma Bacha, Lindsey Horan i Kadidiatou Diani), una del PSG (Tabitha Chawinga) i una del Chelsea (Jessica Carter).

Qui també ha rebut un premi és Asisat Oshoala. Tot i que la davantera ja no milita a les files del combinat culer, un gol de la nigeriana amb l’elàstica blaugrana ha estat designat com el millor de la temporada. De fet, va ser un gol en la primera jornada de la fase de grups contra el Benfica (5-0), on Oshoala va rematar amb una xilena acrobàtica una centrada de Caroline Graham Hansen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)