Barça

Mariona Caldentey confirma que deixa el Barça

La decisió ha arribat: Mariona Caldentey no continuarà al Barça. La balear, que acabava contracte aquesta temporada, no renovarà i canviarà d’aires per marxar, segurament, a Anglaterra.

Mariona tanca una etapa de 10 anys com a blaugrana. Va arribar la temporada 2014/2015, provinent del Collerense, quan només tenia 18 anys. Des de llavors, la balear, una jugadora polivalent, ha disputat 302 partits i ha marcat 114 gols que la situen en el cinquè lloc de màximes golejadores del club. A més, marxa amb un palmarès envejable: 25 títols. Destaquen les tres Champions, però també ha sumat6 lligues, 6 copes, 4 supercopes i 6 copes de Catalunya.

Mariona, que diumenge jugarà l’últim partit al Johan Crutff, s’ha volgut acomiadar dels culers amb un missatge a les xarxes socials. “Hola culers. Avui soc aquí per compartir amb tots vosaltres una de les decisions més importants de la meva carrera. Des que vaig arribar al Barça, heu estat al meu costat, i per això crec que us mereixeu que avui m’adreci a vosaltrea amb la mà al cor per dir-vos que, després de 10 meravellosos anys, he decidit que és el moment de marxar i d’emprendre nous reptes. Creieu-me quan us dic que ha estat una decisió molt difícil i meditada, però a la vida s’ha de ser honest i acceptar que els cicles s’acaben i que, a vegades, els camins se separen. Us puc assegurar que al Barça he crescut, he complert molts somnis -inclosos alguns que ni sabia que podia tenir- i he sigut molt, molt feliç. De tot el viscut, em quedo no només amb els èxits esportius, sinó amb el canvi i l’impacte social que hem aconseguit junts. Aquest és un equip històric i sé que amb el temps ho valorarem encara més. Ha estat un camí increïble, que he pogut compartir amb les millors companyes i staff. Marxo tranquil·la sabent que deixo el Barça on es mereix: sent el millor equip del món. Tots sabeu que gràcies al meu pare soc culer des de ben petita. Poder portar aquesta samarreta només m’ha fet estimar més i més al club. Sempre he sentit el Barça com casa meva i m’hi he sentit molt valorada i estimada des del primer dia que vaig trepitjar Barcelona. Guanyar la primera Champions, els rècords d’assistència, les mobilitzacions...Són records que mai podré oblidar i que sempre em posaran la pell de gallina. Per això, vull aprofitar per agrair al president, a la junta i a tots els que ho han fet possible. Només espero que em recordeu com aquella jugadora que ho ha donat tot per aquest escut, perquè tot l’esforç, el sacrifici, els moments difícils amb lesions o derrotes han valgut la pena per tal de poder dir en veu alta que estic i sempre estaré ben orgullosa d’haver format part d’aquesta família. Espero acomiadar-me de vosaltres en l’últim partit a casa contra el Betis. Sou i sereu indispensables i estic segura que ens tornarem a veure més aviat que tard. Moltes gràcies i visca el Barça!”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.