Barça

Oriol Romeu: “He donat massa voltes al cap”

Barça. El d’Ulldecona parla de la seva mala temporada a nivell individual

Oriol Romeu ha estat un dels futbolistes que pitjor ho ha passat a nivell personal aquesta passada temporada al Barça. El seu paper dins l’equip ha estat residual i quan ha jugat ha estat molt allunyat del nivell mostrat anteriorment al Girona. El d’Ulldecona ha tingut molèsties al genoll que l’han condicionat clarament i també li ha faltat confiança en el seu joc. En el partit de Champions jugat a Anvers, a Bèlgica, va tocar fons amb dos errors greus que van costar dos gols i la derrota. Avui n’ha parlat en una entrevista al programa ‘L’Eclipsi’ de 3Cat, amb Roger Escapa.

“Quan m’ha tocat estar a la banqueta, intentava situar-me a dins el partit mentalment per quan Xavi em digués d’entrar. Un cop al camp, l’adrenalina és més alta i si perdia un partit no podia dormir... Quant a l’aspecte físic, no he estat com m’hauria agradat. Tampoc a nivell mental. He comès errors i individuals. He sobrepassat una mica tots els pensaments i li he donat massa voltes al cap”, ha condessat. Romeu fa autocrítica. Substituir Busquets, a més, era una missió molt complicada i no ha complert amb les expectatives. Estava còmode al Girona, però el tren del Barça no el podia perdre: “El Barça et ve a l’estiu amb una oferta sobre la taula i et diuen que seràs molt important... Després tot surt d’una manera o una altra”. “Valoro molt el que ha fet Busquets però no vaig venir amb la intenció de suplir-lo. M’exigia jo més a mi mateix del que deien”, ha explicat.

Romeu ha participat en 38 partits aquesta temporada però en molts d’ells ha jugat els minuts finals. Només ha estat titular en 17 partits i ha jugat 1.435 minuts. Christensen, reubicat com a pivot, li va acabar traient molt protagonisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)