Barça

Ewa Pajor, nova jugadora del Barça

El Barça ha fet oficial el primer fitxatge per a la temporada 2024/2025. Es tracta de la davantera polonesa Ewa Pajor, que firmarà per als tres propers anys, fins al 30 de juny del 2027. La futbolista ja va comunicar al Wolfsburg, el seu darrer club, que marxaria i, de fet, ja es va acomiadar de l’entitat. Diversos mitjans ja havien confirmat que l’acord estava tancat i avui el club blaugrana ha confirmat la seva incorporació.

Ewa Pajor, de 27 anys, ha jugat al Wolfsburg des del 2015, amb qui ha guanyat cinc lligues i nou copes. La polonesa ha fet 136 gols en els 196 partitsoficials. Ha disputat també tres finals de la Champions (2018, 2020 i 2023, va ser suplent el 2016). Una d’elles la va perdre contra el Barça la temporada passada, malgrat fer el 0-1 del partit. Ara, però, farà els gols vestida de blaugrana.

El Barça, ja sense Giráldez i pendent d’oficialitzar Pere Romeu com a nou entrenador, ja compta amb la davantera centra que faltava després de la marxa d’Oshoala. Fins ara, entre Mariona, que marxa, i Salma Paralluelo havien assumit aquest rol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)