Barça

Esports

Mor als 56 anys Marcos Jover, mà dreta de Toni Freixa en la candidatura del 2015

El conegut advocat barceloní va ser articulista de l’Esportiu i president del CT Montcabrer

L’advocat barceloní Marcos Jover Vilaró (Barcelona, 1968), soci del bufet Euroforo Arasa de Miquel, va morir ahir als 56 anys a causa d’una aturada respiratòria. La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest dimecres 19 de juny al tanatori Mémora de les Corts a 2/4 d’1 del migdia. Estava casat i tenia dos fills.

A banda de la seva reconeguda tasca en l’àmbit professional, era també una persona molt vinculada al món esportiu. Era, de fet, el president del Club de Tennis Montcabrer a Cabrils (Maresme) des del 2012.

També va formar part de l’àrea jurídica del FC Barcelona i va ser membre de la Comissió de Disciplina del club entre el 2010 i el 2015. Va ser un dels homes de confiança de Toni Freixa en la candidatura que aquest va presentar a la presidència el 2015, l’últim any en què Jover va estar vinculat al club. Va ser també col·laborador de l’Esportiu en una sèrie d’articles on va expressar la seva opinió sobre la situació esportiva i de gestió de l’entitat durant el mandat de Bartomeu.

Jover es va llicenciar en Dret a la Universitat de Barcelona el 1991. El 1992 va fer un màster en Dret de l’Empresa en el Col·legi Universitari Abat Oliva. Va ser membre de la Comissió de Deontologia del Col·legi d’Advocats de Barcelona (1998-2005) i membre del consell directiu assessor de la revista Món jurídic del col·legi d’advocats de Barcelona (2003-2006).

Va entrar a formar part despatx Euroforo Arasa de Miquel com a soci el 2003. Entre les seves especialitats hi havia el dret processal civil, la responsabilitat civil i la responsabilitat contractual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.