Barça

Laporta: “M’agrada Nico i podem afrontar el fitxatge”

Mercat. El president del Barça, en declaracions a ‘El matí de Catalunya Ràdio’, assegura que el club aviat anunciarà operacions que permetran recuperar la normalitat amb el ‘fair-play’

Semàfor en verd per a Nico Williams. El president Joan Laporta li ha obert públicament la porta a venir al Barça. Pas important. Habituats a veure com des de la presidència i la direcció esportiva mai es parla obertament de jugadors que no formen part de la disciplina blaugrana, aquesta vegada Laporta ha fet una excepció i sí que s’ha pronunciat sobre el germà menor dels Williams, i el detall no és menor. “Evidentment que m’agrada, i força, Nico Williams, però hem de deixar treballar Deco i Flick.” “Si estem en disposició de poder-lo fitxar? Avui per avui, sí. I és el resultat d’una feina que s’ha fet durant tots aquests anys per arribar a aquest punt. Podríem evidentment afrontar un fitxatge d’aquest nivell.” Ho va assegurar Laporta ahir en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio. “Aviat podrem anunciar les operacions que hem estat treballant i tornarem a la normalitat del fair-play. Aviat tindrem bones notícies”, va dir.

El club fa setmanes que està treballant per millorar el fair-play i poder fitxar en la regla 1x1, i tot i el delicat context econòmic que viu el club des de fa anys, Laporta és optimista en poder afrontar una operació com la del futbolista de l’Athletic Club, que té una clàusula de 58 milions d’euros.

Nico és un dels noms de moda de l’Eurocopa d’Alemanya i els culers el podran tornar a veure en acció avui a Múnic (21 h), al costat de Lamine Yamal, en el cara a cara d’Espanya contra Kylian Mbappé per un lloc per en la gran final del dia 14.

Aquesta final se la perdrà segur Pedri. Laporta va lamentar ahir el calvari del canari amb les lesions i també va parlar del cas de Ronald Araujo, els dos lesionats que ha deixat fins ara en clau blaugrana l’Eurocopa i la copa Amèrica: “Començar la temporada amb Pedri una altra vegada lesionat no em fa gràcia, però estic segur que amb els nous preparadors, la cosa anirà bé. I amb Araujo també. S’ha de ser fort i intentar tenir una plantilla competitiva.”

Laporta també va confirmar que Hansi Flick farà una roda de premsa a territori català abans que l’expedició viatgi un estiu més als Estats Units. “Flick parla anglès i s’està esforçant per aprendre català i castellà. És un compromís de part seva, és molt seriós. Farem una presentació oficial i la idea és que faci una roda de premsa abans d’anar a la gira.”

El nou projecte de Flick començarà a rodar demà i dijous amb les habituals proves mèdiques als futbolistes del primer equip que no han participat ni en la copa Amèrica, ni en l’Eurocopa, ni els que estan concentrats per preparar els Jocs Olímpics de París. Hi haurà entrenament a la tarda tots dos dies. La primera doble sessió d’entrenaments arribarà divendres, mentre que dissabte el primer equip s’exercitarà només al matí. Diumenge tindrà lloc una nova doble sessió, que permetrà tancar la setmana amb un total de set entrenaments. El dia 28 de juliol l’equip blaugrana volarà cap als Estats Units, on esperen els amistosos contra el Manchester City, el Real Madrid i el Milan.

LAPORTA

Evidentment que m’agrada, i força, Nico Williams. Si estem en disposició de poder-lo fitxar? Avui per avui, sí
Començar la temporada amb Pedri una altra vegada lesionat no em fa gràcia
Aviat podrem anunciar les operacions que hem estat treballant i tornarem a la normalitat del ‘fair-play
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)