Barça

Uruguai no dona detalls de la lesió muscular d’Araujo

El Barça no deixa de rebre cops durant les competicions de seleccions d’aquest estiu, i és que de moment ja ha lamentat les lesions de Pedri i Araujo. La preocupació sobre l’estat del central uruguaià, que es va lesionar en estirar la cama dreta per tapar una centrada durant el partit de quarts de final de la Copa Amèrica contra Brasil que els uruguaians van guanyar als penals, és alta i la federació uruguaiana no ha ajudat a contenir-la amb el comunicat mèdic que ha emès aquesta tarda. “Després de les proves realitzades s’ha confirmat que es tracta d’una lesió muscular”, diu el breu comunicat, en què no es donen més detalls de la lesió.

Araujo es sotmetrà a més proves en els propers dies, un cop baixi la inflamació, però les sensacions de moment n són bones, ja que podria estar fora del terreny de joc aproximadament dos mesos, de manera que es perdria les primeres jornades de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)