Barça

El Barça de Flick comença l’activitat

El Barça ha començat aquest matí la temporada 2024-25 amb les revisions mèdiques típiques de l’arrencada. Els jugadors disponibles han estat convocats a primera hora per passar els habituals reconeixements mèdics abans d’iniciar els entrenaments. Comença d’aquesta manera l’era Hansi Flick, que començarà treballant amb moltes absències, a causa de l’Eurocopa, la copa Amèrica i els Jocs Olímpics.

En aquest inici de pretemporada, hi han participat 28 jugadors. Hi havia Oriol Romeu, Vitor Roque, Iñigo Martínez, Iñaki Peña, i els lesionats Gavi, Frenkie de Jong i Balde, a més d’ Ansu Fati, Pablo Torre, Clément Lenglet i Julián Araujo, que tornen de cessions. Flick ha convocat alguns jugadors del planter com Héctor Fort, Valle, Unai, Marc Bernal, Angel Alarcón, Mika Faye, Darvich, Trilli, Gerard Martín, Andrés Cuenca, Toni Fernández, Guille Fernández, Sergi Domínguez i Quim Junyent.

Qui no hi era és el capità, Sergi Roberto, que va acabar contracte amb el club el passat 30 de juny, pendent de resoldre el seu futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)