Barça

Flick ja fa suar la plantilla del Barça

Pretemporada. Completat el primer entrenament del Barça de Hansi Flick

El nou Barça de Hansi Flick ja està en marxa. Després de sotmetre’s ahir a les revisions mèdiques i físiques habituals del primer dia de la pretemporada, avui al matí els futbolistes disponibles de la primera plantilla blaugrana han dut a terme el primer entrenament. Aquesta tarda faran el segon (18 h). Dia de doble sessió.

Ahir l’entrenament previst va quedar finalment anul·lat i finalment avui ha estat el dia de l’estrena. Ja s’ha pogut veure Flick vestit de curt sobre la gespa del camp Tito Vilanova.

Fins a un total de 24 futbolistes s’han entrenat en aquest primer dia de feina. Han estat Iñigo Martínez, Vitor Roque, Oriol Romeu, Iñaki Peña, Ansu Fati, Pablo Torre i Clément Lenglet del primer equip i un grup nombrós de futbolistes del planter format per Héctor Fort, Valle, Unai, Marc Bernal, Ángel Alarcón, Mika Faye, Noah Darvich, Trilli, Gerard Martín, Andrés Cuenca, Toni Fernández, Guille Fernández, Sergi Domínguez i Quim Junyent. Els lesionats Gavi, Balde, De Jong i Julián Araujo han continuat amb la seva feina de recuperació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)