Barça

Èxit absolut de la 2a Kings Lliga de la PB Anglès

Va reunir 16 equips de joves de terres gironines durant 16 hores de competició

Amb l’arribada de l’estiu, els tornejos esportius prenen bona part del protagonisme entre totes les activitats que organitzen les penyes barcelonistes; especialment aquells dirigits als més joves. De fet hi ha cites que agafen una volada especial i es converteixen en tot un esdeveniment a la seva regió, tal com ha demostrat la Kings Lliga de la Penya Blaugrana d’Anglès (Federació Gironès, Selva, Garrotxa i Pla de l’Estany), disputada recentment.

Després de la bona acollida que va tenir la seva estrena l’any passat, la PB Anglès va organitzar la segona edició d’aquesta competició inspirada en la Kings League, i va veure com l’èxit de la iniciativa encara anava a més. La participació va pujar dels 11 fins als 16 equips, tots ells arribats de la mateixa localitat o altres indrets de terres gironines, i principalment formats per jugadors molt joves. També la durada de la competició es va ampliar fins a les 16 hores sense pausa: des de les 8 del matí fins a la mitjanit. L’escenari va ser el pavelló municipal d’Anglès.

Joc net, per sobre de tot.

La 2a Kings Lliga de la PB Anglès es va disputar en format de futbol sala, però de nou va afegir emoció i diversió amb la presència de les populars cartes (penals, sancions a jugadors rivals, gols amb valor doble, etc.). També es va comptar amb àrbitres federats. En tot cas, i tal com destaca el president de la penya selvatana, Jordi Casals, en tot moment va regnar l’esportivitat i el bon ambient entre tots els participants; un fet que era totalment prioritari per als organitzadors.

Un cop més, la PB Anglès va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, fet que es va traduir en la presència de l’alcalde, Jordi Pibernat, i la regidora de Cultura, Clàudia Pibernat, que van fer entrega dels trofeus. En el mateix sentit, tots els equips van tenir accés lliure a la piscina municipal d’Anglès per tal de refrescar-se entre partit i partit. De nou, l’entitat barcelonista va demostrar el seu fort arrelament al municipi i la seva estreta col·laboració amb les seves institucions a l’hora d’organitzar iniciatives com aquesta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)