Barça

Contacte Flick-Kounde

Barça. El defensa francès, amb ofertes sobre la taula, es va presentar per sorpresa a la ciutat esportiva per conèixer els plans de Hansi Flick

L’Eurocopa és una carpeta tancada per a Jules Kounde. Espanya i Anglaterra es disputaran demà a Berlín el tron del futbol europeu, però aquesta és una guerra que ja no incumbeix a Kounde. Ell té el cap posat ja en la temporada 2024/25. Només tres dies després que França caigués eliminada en les semifinals, el defensa francès es va presentar ahir per sorpresa a la ciutat esportiva Joan Gamper, coincidint amb la tercera sessió d’entrenaments del Barça amb Hansi Flick al comandament. Sorpresa majúscula dels aficionats culers que estaven esperant a fora de les instal·lacions la presència d’algun jugador, a la caça d’algun autògraf, quan van veure aparèixer el vehicle de Kounde. Com la resta d’internacionals que han participat en l’Eurocopa, a ell no se l’esperava fins d’aquí a uns dies, però el francès va voler parlar amb Hansi Flick abans de marxar de vacances. Una presa de contacte informal però cara a cara perquè el futbolista volia copsar en primera persona quins són els plans del tècnic alemany.

Amb el canvi d’entrenador, Kounde vol tenir les coses clares abans d’iniciar el parèntesi estival. Volia saber quina idea tenia Flick per al lateral dret o si el veu més com a central. El futbolista té ofertes importants sobre la taula d’altres clubs europeus i volia parlar amb Flick primer. El seu és un dels noms que el club té en la llista de transferibles si arriba una oferta molt important. El club i Flick compten amb ell, però el Barça també necessita abordar alguna gran venda. Tots els escenaris estan oberts en el cas de Jules.

Kounde s’ha revalorat en el mercat encara més en aquesta Eurocopa. Contra Bèlgica, als vuitens, la UEFA el va escollir com a MVP del partit. A més, ha estat absolutament indiscutible per a Didier Deschamps. Kounde ha estat un dels cinc futbolistes de la selecció bleu que han disputat tots els minuts de l’Eurocopa (570). El blaugrana, Theo Hernández, Saliba, Upamecano i el porter Maignan han jugat sencers els cinc partits de França. Molts minuts que se sumen al desgast acumulat de la temporada passada amb el Barça perquè Kounde va ser el segon jugador del Barça més utilitzat per Xavi en la lliga 2023/24, només superat per Ilkay Gündogan.

Aleix Garrido, operat

Després de les lesions de Pedri i Ronald Araujo, ara Hansi Flick perd un altre nom per a la pretemporada. Es tracta del jove del planter Aleix Garrido. El jugador ha hagut de passar per la sala d’operacions per solucionar una recaiguda de la fractura del cinquè metatarsià del peu esquerre. Es queda sense gira pels Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)