Barça

El Barça anuncia el nou cos tècnic de Hansi Flick

El club blaugrana ha confirmat l’staff tècnic, encapçalat per l’entrenador alemany, de cara a la temporada 2024/25

El Barça ha anunciat el seu nou cos tècnic, amb Hansi Flick al capdavant, de cara a la temporada 2024/25. Ara mateix, l’equip de treball el componen nou membres, incloent-hi l’exseleccionador alemany, si bé és cert que es preveu que aquesta xifra augmenti, ja que l’entitat blaugrana espera oficialitzar en els pròxims dies la incorporació de Thiago Alcántara, amb la idea que l’exjugador actuï com a enllaç entre els futbolistes de la primera plantilla i l’staff.

Flick comptarà amb l’ajuda de tres assistents; Marcus Sorg, Toni Tapalovic i Heiko Westermann. Julio Tous serà el cap de la preparació física i estarà assistit per Pepe Conde i Rafa Maldonado, que compliran les funcions de preparador físic de camp, i de Germán Fernández, que serà el preparador físic de gimnàs i força. Per la seva banda, José Ramon de la Fuente continuarà sent un any més l’entrenador de porters, càrrec que ocupa des del curs 2012/13.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)