Barça

Belletti, nou entrenador del Juvenil A del Barça

L’exjugador brasiler, heroi del Barça a la final de París, entrenarà el juvenil blaugrana després de ser el segon entrenador del Barça Atlètic

Juliano Belletti entrenarà la pròxima temporada el Juvenil A del Barça. L’exjugador brasiler rellevarà a Òscar López, que no va ser renovat al final de la passada campanya. L’heroi de la final de la Champions de París estarà acompanyat per Fran Sánchez, que torna al club i serà el seu segon.

Belletti havia sigut els darrers mesos segon entrenador del Barça Atlètic al costat de Rafa Márquez. Abans, el primer tram de temporada, també era tècnic assistent al mateix Juvenil A. Té experiència anterior al Sao Paulo Sub-20 i d’assistent al Cruzeiro.

Amb la confirmació de Belletti com a tècnic del Juvenil A, el Barça tanca i confirma tota l’estructura dels entrenadors del Futbol Formatiu per a la temporada vinent, en una posta per la continuïtat, ja que no hi haurà canvis a les banquetes del futbol 11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)