Barça

El Barça accelera per Nico Williams: reunió Deco-Félix Tainta

Mercat. La reunió s’ha fet avui a Saragossa, segons una informació de ‘Jijantes’

El Barça continua fent moviments per vestir Nico Williams de blaugrana. Avui, pas important a Saragossa. L’Hotel Palafox ha estat l’escenari d’una cimera entre el director esportiu del Barça i l’agent del futbolista basc. Deco i Félix Tainta, segons una informació de ‘Jijantes’, s’han reunit avui a la tarda en territori aragonès per establir les bases d’un acord.

El fitxatge de Nico Williams continua sent una de les prioritats del president Joan Laporta, que vol impulsar el projecte de Hansi Flick amb un reforç mediàtic. Està clar que la incorporació de Nico encaixaria dins d’aquests paràmetres després de la seva gran Eurocopa. El jugador de l’Athletic ha estat inclòs per la UEFA dins l’onze ideal de l’Eurocopa. A més, la seva connexió amb Lamine Yamal, una de les potes sobre el qual s’ha de sostenir aquest nou Barça, ha estat evident durant tota l’Eurocopa i Laporta vol traslladar aquesta connexió ara al Barça.

Les regles del joc continuen sent les mateixes: la clàusula de rescissió de Nico Williams és de 58 milions d’euros i l’Athletic no perdonarà ni un euro. Fa uns dies el president de LaLiga, Javier Tebas, ja va dir que la situació econòmica del Barça podia permetre afrontar un fitxatge del cost de Nico Williams. Al Barça continuen sent optimistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)