Barça

La perla de La Masia, Guille Fernández, renova fins al 2027

El migcampista, que acaba de complir 16 anys, arrencarà l’etapa juvenil amb un contracte que el lliga al club tres temporades més

Guille Fernández renova amb el Barça fins al 2027. Una de les perles de La Masia amplia la seva vinculació amb el conjunt blaugrana amb 16 anys recent fets. Per tant, un dels projectes que millor apunten del futbol base culé, arrencarà la seva etapa juvenil amb tres anys més de contracte.

De fet, tot i ser ara juvenil de primer any, Guille ja va debutar aquesta darrera temporada amb el Barça Atlètic de Rafa Márquez, sent el futbolista més jove en jugar minuts amb el filial, amb 15 anys, 9 mesos i 13 dies quan va debutar davant el filial d’Osasuna. Va superar a futbolistes com Yamine Lamal o Marc Bernal. I no es va quedar aquí la seva participació, perquè ha jugat fins a vuit partits amb el Barça Atlètic a 1a FEF, dos dels quals com a titular, deixant una assistència.

L’acte de la signatura del contracte ha comptat amb la presència del directiu Joan Soler i del director del Futbol Formatiu del Barça, José Ramon Alexanco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)