Barça

Koeman alerta sobre De Jong: “Frenkie està preocupat per la seva lesió”

Ronald Koeman, seleccionador dels Països Baixos, ha encès les alarmes sobre la lesió de Frenkie de Jong, descrivint-la com a “important”. Coincidint amb la Koeman Cup de golf, el seleccionador neerlandès ha atès els mitjans. “Frenkie està preocupat per la seva lesió”, ha assegurat. Aquesta situació no és nova per a De Jong, que ja es va perdre l’Eurocopa a causa de problemes físics similars.

Des de la seva sortida del Barça, Koeman ha criticat sovint la gestió del club, i aquest cop no ha estat una excepció. Segons l’exentrenador, el club podria haver gestionat millor la recuperació de Frenkie de Jong, insinuant que el van forçar a jugar abans d’estar completament recuperat. “Sé molt més que vosaltres i ell va jugar partits importants quan encara no estava al 100%”, ha afirmat, criticant la reaparició precipitada del migcampista.

Koeman ha destacat que és fonamental permetre que De Jong es recuperi completament per evitar recaigudes i assegurar la seva millor forma física per al futur. L’entrenador també ha remarcat la importància del jugador tant per al Barça com per a la selecció dels Països Baixos, insistint que s’ha de prioritzar la seva salut i benestar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)