Barça

En marxa el VIII Certamen Literari de la PB Foment Martinenc

Els relats curts es poden presentar fins al proper 5 de setembre

La Penya Blaugrana Foment Martinenc (Federació Barcelonès Est) ha posat en marxa la VIII edició del seu Certamen Literari. De nou, l’entitat barcelonista convoca tots els penyistes, socis i barcelonistes en general perquè demostrin els seus dots narratius a través d’un relat curt en què el Barça hi tingui protagonisme d’algun tipus. El text, que pot ser en català o castellà, no pot superar les tres pàgines d’extensió i ha d’estar signat amb un pseudònim. La data límit de presentació dels treballs és el dijous 5 de setembre del 2024, i l’entrega s’ha de fer al correu electrònic A pbfm55@gmail.com, amb l’assumpte “VIII Certamen Literari de contes del Barça”.

La PB Foment Martinenc repartirà un total de 700 euros en premis: 300 euros al millor relat, 200 euros al segon i 100 euros al tercer, a més d’un premi paral·lel de 100 euros al millor treball escrit per un penyista, sempre que aquest no n’obtingui un dels altres tres. El jurat estarà format per persones amb coneixements literaris. Els guardons als relats guanyadors es lliuraran durant el mes de novembre, coincidint amb els actes de celebració del 69è aniversari de la PB Foment Martinenc.

DE GRAN PRESTIGI

Després de set edicions celebrades, el Certamen Literari de la PB Foment Martinenc s’ha convertit en una de les iniciatives més populars dins del món penyístic. A més de nombroses entitats barcelonistes de federacions del territori català, també hi han participat penyes de les federacions de Múrcia, Aragó, Navarra i La Rioja, Castella i Lleó, Extremadura, o Andalusia, Ceuta i Melilla. Cada any són molts els penyistes que hi volen prendre part amb els seus escrits.

D’altra banda, el Certamen Literari ha comptat també amb la participació de coneguts noms del món periodístic lligat al Barça: Santi Ovalle, David Salinas, Alex Delmás, Cecilia Martínez, Sique Rodríguez, Albert Llimós o Esther Fega, entre molts altres. Fins i tot un exjugador blaugrana com Paco Martínez va participar en una de les edicions. La PB Foment Martinenc, presidida per Àngel Pérez, espera de nou una molt bona participació en aquesta VIII edició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)