Barça

Rafa Márquez deixa el Barça per la selecció mexicana

El tècnic havia renovat amb el filial, però la proposta per convertir-se en ajudant d’Aguirre al seu país i després agafar les regnes de la selecció l’ha convençut

Tot apunta que Rafa Márquez no serà l’entrenador del Barça Atlètic la temporada vinent. El tècnic havia renovat fa unes setmanes, però una proposta de la Federació Mexicana l’ha fet canviar d’opinió. Márquez formarà part del cos tècnic de Javier Aguirre, exentrenador de l’Espanyol i fins aquesta temporada del Mallorca, a la selecció mexicana. A més, una vegada disputat el Mundial del 2026 seria l’actual tècnic del filial del Barça qui assumiria la banqueta.

Márquez rescindirà el contracte amb el Barça els pròxims dies i es convertirà en coordinador de Mèxic a Europa, fet que li permetrà continuar vivint al continent i ser el contacte amb els jugadors seleccionables que juguen en aquest. Només l’obligarà a desplaçar-se en els moments que l’equip tingui compromisos internacionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)