Barça

Rafa Márquez deixa plantat el filial

Barça Atlètic. Amb el segon equip del Barça a punt de començar la pretemporada, Márquez accepta la proposta d’acompanyar Javier Aguirre en la selecció mexicana i tanca la seva etapa en el club blaugrana

Punt final a l’era Rafa Márquez. El Barça es queda sense entrenador per al segon equip i haurà de moure’s amb celeritat per buscar un substitut de garanties. Imprevist important. Sona Belletti, actual tècnic del juvenil A. El cas és que Márquez ha acceptat la proposta rebuda per part de la Federació Mexicana de Futbol i canvia el futbol de clubs pel futbol de seleccions. Serà l’ajudant de Javier Aguirre en la selecció mexicana. Torna a casa.

Dins tot el serial circense que es va produir la temporada passada al voltant de la figura de Xavi Hernández, el nom de Rafa Márquez sempre va estar ben situat en la cursa per entrenar el primer equip del Barça la temporada 2024/25, però finalment l’aposta de Joan Laporta per Flick i la via alemanya van mantenir el mexicà a la seva cadira en el filial. Ara, però, ha estat el mateix Márquez qui ha decidit emprendre un altre rumb lluny de Barcelona. Deixa el Barça Atlètic a les portes de l’inici de la pretemporada per marxar de bracet amb Aguirre. Des de Mèxic asseguren que, un cop l’exentrenador del Mallorca acabi el contracte, serà el mateix Márquez qui farà el salt al càrrec de seleccionador, el 2026. Les mateixes informacions que arriben des de Mèxic asseguren que Márquez podria ocupar també ara un càrrec de coordinador a Europa, fet que li permetria continuar vivint aquí.

Márquez tanca l’etapa en el filial amb un balanç de 82 partits, 40 victòries, 21 empats i 21 derrotes i sense haver pogut complir el somni del desitjat ascens a segona divisió. El Barça podria fer oficial la notícia avui, diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)