Barça

El Barça oficialitza l’adeu de Rafa Márquez

Ara sí, ja és oficial. El Barça ha anunciat que Rafa Márquez no continuarà com a entrenador del Barça Atlètic. El tècnic mexicà ha arribat a un acord amb el club per a la desvinculació del seu contracte, per emprendre un nou repte professional que serà a la selecció mexicana, com ajudant de Javier Aguirre.

“El Club agraeix a Rafa Márquez la seva dedicació i professionalitat durant tot aquest temps en els quals s’ha erigit una peça fonamental en la formació de jugadors, i li desitja molta sort en el futur tant en l’àmbit esportiu com personal”, ha indicat el Barça en la nota.

El tècnic mexicà marxa doncs després de dos anys al capdavant del filial, la que ha estat la seva primera experiència com a entrenador. En la primera temporada de Márquez a la banqueta, el Barça Atlètic va fer un gran curs que va acabar amb la classificació per al Play-off d’ascens. En semifinals l’equip va caure contra el filial del Real Madrid Castilla. I en el segon, aquest darrer, el Barça Atlètic va tornar a competir i l’equip va avançar fins a la final del Play-off en què va caure contra el Còrdova.

Rafa Márquez deixa la banqueta del filial blaugrana després de dirigir 82 partits en dues temporades amb el Barça Atlètic, amb un balanç de 40 victòries, 21 empats i 21 derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)