Barça

Robert Lewandowski i Hansi Flick, capítol 2

Pretemporada. El davanter polonès, que a Múnic va oferir la seva millor versió al costat de Flick, s’incorpora a l’equip, juntament amb Christensen

Robert Lewandowski ja està a les ordres de Hansi Flick. El davanter polonès es va sotmetre ahir a les revisions mèdiques habituals del primer dia de feina i durant tota aquesta setmana s’entrenarà a les ordres del tècnic alemany. En espera del retorn d’Ilkay Gündogan i de Ter Stegen, tots dos encara de vacances, l’arribada de Lewandowski suposa una alegria per a Hansi Flick, que ja podrà treballar per fi amb un dels tres membres que constituiran la seva guàrdia pretoriana.

Flick i Lewandowski van coincidir en el Bayern del sextet. Allà a Múnic, el tècnic alemany del Barça va saber treure la millor versió del davanter polonès. Lewandowski ha tingut números correctes amb Xavi, però el gran Lewandowski es va veure entre el 2019 i el 2021 amb Flick. Durant aquell període va marcar 83 gols en 71 partits oficials (una mitjana d’1,16 gols per partit). Seu va ser el primer gol de l’era de Flick a Múnic, contra l’Olympiacòs. Amb ell, el polonès va aixecar el triplet el primer any i va quedar màxim golejador de la Champions (15). I el segon any va marcar 41 gols en la Bundesliga, per sobre del rècord que Gerd Müller (40) tenia des de la dècada dels setanta. Flick va catapultar Lewandowski cap al The Best. Ara Hansi es trobarà un Lewandowski que a l’agost complirà 36 anys i el repte serà saber gestionar això com a entrenador. Ja no és el Lewandowski del Dortmund i el Bayern, però és un davanter que encara pot donar rendiment. Aquesta serà la seva tercera temporada com a blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)